noviny.OAKE.sk
Noviny Obchodnej akadémie, Watsonova 61, Košice
Dnes je piatok, 26. apríl 2024.    Meniny oslavuje Jaroslava,  zajtra Jaroslav.

Vo štvrtok 19.4.2018 sa na našej škole, konkrétne v 2.C triede uskutočnil workshop, ktorého cieľom bolo priblížiť nám študentom, čo znamená pojem inovácia, inovačný a ako inovovať. V nasledujúcich riadkoch vám popíšem, ako to prebiehalo.

Po prvej hodine nám do triedy vkročili dvaja muži, ktorí si so sebou doniesli niekoľko bannerov a predstavili nám, čo v ďalších hodinách spolu s nimi na tomto workshope zažijeme. Úvodnú hodinu venovali teoretickým veciam, ako napríklad čo slovo inovácia znamená. Bolo to zaujímavé, nakoľko to prednášali naozaj pútavo a profesionálne.

V ďalšej časti workshopu sme sa rozdelili na dve skupiny, teda sme pracovali samostatne. Lektori nám rozdali pracovné hárky, ktoré sme po štvoriciach vypracovali. Boli to úlohy logické a kreatívne. Napadlo by vám, čo majú spoločné veľryba a sicherka alebo koľko stojí taká zapálka v krabičke?

V záverečnej fáze sme sa vďaka metóde, ktorú sme po tomto workshope získali, potrápili s vymýšľaním inovácie pre naše mesto. Jeden člen z každej štvorice a z každej skupiny mal prezentovať svoj inovačný projekt celej triede a vedeniu. Boli to inovačné projekty z rôznych sfér od aplikácie ku kaviarni až k festivalom.

Vcelku to bol pre našu triedu super workshop. Musím povedať za celú triedu, že nám to naozaj niečo dalo aj keď sme boli deň pred workshopom skeptickí, že “čo to zajtra bude”. Po prezentácii projektov sme dostali aj fľašu s logom projektu o Inováciách.

Na záver už len môžem poďakovať v mene celej triedy vedeniu, že si nás vybrali ako účastníkov tohto workshopu.

 

David

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Počasie
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
Ankety

Ktorá prvácka trieda sa tento rok na imatrikulácii predstavila najlepšie?

View Results

Loading ... Loading ...