noviny.OAKE.sk
Noviny Obchodnej akadémie, Watsonova 61, Košice
Dnes je utorok, 19. marec 2024.    Meniny oslavuje Jozef,  zajtra Víťazoslav.

2070458_1000xUž po ôsmykrát sa v Pribeníku uskutočnilo podujatie s názvom Mosty bez bariér, festival tvorivosti 47 stredných škôl, študentov a učiteľov, ktorí zaujali pozornosť svojimi stánkami, ktoré boli veľmi zaujímavé. Študenti tak predviedli svoje zručnosti v danom odbore, ktorý študujú a hlavne budú využívať v budúcnosti.

received_1723912481195415My žiaci  II. B triedy z Watsonky sme sa po prvýkrát zúčastnili na tomto podujatí. Toto podujatie sa konalo pri historickom kaštieli, pri ktorom bol areál zaplnený zaujímavými stánkami, ale hlavne mnohými študentmi. Celý deň bol spríjemňovaný programom so skvelou hudbou, skvelými vystúpeniami a rôznymi koncertmi a tancami. Návštevníci mohli obdivovať aj iné úžasné vystúpenia, ale aj zručnosti študentov od výroby doplnkov, kytíc, ozdôb, keramických výrobkov, maľovaných obrazov, ktoré boli veľmi zaujímavé a krásne, ale aj pochúťkami a rôznymi dobrotami. Počasie bolo veľmi príjemné, celý deň na nás svietilo slnko a bolo veľmi horúco.

My z Watsonky sme si tento deň užili, veľmi sa nám na tomto podujatí páčilo a dúfame, že sa na tomto poduatí zúčastníme aj o rok.

 

Diana a Eva

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Počasie
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
Ankety

Ktorá prvácka trieda sa tento rok na imatrikulácii predstavila najlepšie?

View Results

Loading ... Loading ...