noviny.OAKE.sk
Noviny Obchodnej akadémie, Watsonova 61, Košice
Dnes je piatok, 29. marec 2024.    Meniny oslavuje Miroslav,  zajtra Vieroslava.

Každý, kto si spomína na svoje vzdelávanie, pamätá si učiteľov. Nie metódy a techniky. Učiteľ je srdcom vzdelávacieho systému.

(Sidney Hook, americký filozof)

Milí učitelia, 

dnes je váš sviatok a na počesť tohto sviatku by som Vám na úvod chcela v mene nás žiakov zapriať všetko najlepšie k tomuto Vášmu dňu.

Každý z Vás nám žiakom dáva vždy niečo zo seba, či už sú to vedomosti, vlastné skúsenosti, zážitky alebo veľakrát aj Váš voľný čas. A hoci veľakrát Vás my žiaci dokážeme vytočiť, priviesť pomaly do šialenstva, či narobiť Vám starosti, tak vy to napriek tomu s nami nevzdávate a vediete nás ďalej, rovno až do cieľa. Do cieľa zvaného úspešné skončenie strednej školy, už všeobecne známou maturitou.

Kvôli nej aj kvôli rôznym iným testom a skúškam sa musíte častokrát aj stávať čiastočnými psychológmi, pretože nám veľakrát chýba odvaha a odhodlanie bojovať.

Preto prosím prijmite jedno veľké ,,ĎAKUJEME“ za váš výkon, veľakrát aj ústretovosť, za vašu ľudskosť, odhodlanie, pomoc a učenie nás ako sa stáť úspešnými a predovšetkým aj ako sa popasovať s veľakrát náročnými úlohami v živote študenta.

Bez Vás by ani Watsonka nebola Watsonkou.

S pozdravom Vaši žiaci a redaktorka Simča ☺

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Počasie
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
Ankety

Ktorá prvácka trieda sa tento rok na imatrikulácii predstavila najlepšie?

View Results

Loading ... Loading ...