noviny.OAKE.sk
Noviny Obchodnej akadémie, Watsonova 61, Košice
Dnes je streda, 24. apríl 2024.    Meniny oslavuje Juraj,  zajtra Marek.

dod1Deň otvorených dverí na pôde Watsonky prilákal vyše 250 žiakov!

Dňa 30. januára sa už ako tradične konala na našej škole DOD-čka. Prišli nás pozrieť záujemcovia o štúdium zo základných škôl spolu s rodičmi alebo  kamarátmi. Privítali sme ich s úsmevom na tvári a s dobrou náladou sprevádzali po našej škole. Mohli nazrieť do tried, kde práve prebiehalo vyučovanie a vyskúšať si napísať prijímacie testy zo slovenského jazyka a matematiky. Niektorých odradil veľký počet schodov, na ktorých si precvičili fyzické zručnosti.

dod10Takisto si mohli v aule vypočuť informácie o nových študijných odboroch, ktoré sa budú otvárať na našej škole v budúcom školskom roku. Vyskúšali si prácu s interaktívnou tabuľou a nazreli do študijných materiálov.

Ďalej mohli vidieť úspešné cvičné firmy v jedálni školy a pomaškrtiť si na minitkách alebo smoothie a osviežiť sa dobrou vodou. Pri odchode mohli zahlasovať, či sme ich zaujali alebo nezaujali.

dodCelá táto milá udalosť by sa nemohla zaobísť bez pani profesorky Marcinovej a pani profesorky Zúbkovej, ktoré to mali pod palcom a koordinovali túto akciu. Za to im patrí veľká vďaka. J

Takisto vďaka patrí aj ostatným profesorom, ktorí boli k dispozícii počas celého dňa dod8a s radosťou odpovedali na všetečné otázky od našich budúcich watsonkárov. A v neposlednom rade treba spomenúť aj celý tím ľudí (organizátorov), ktorí sprevádzali žiakov na našej škole.

Myslím, že tohtoročná DOD dopadla na výbornú a tešíme sa na našich budúcich prvákov!

 

Lenka

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Počasie
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
Ankety

Ktorá prvácka trieda sa tento rok na imatrikulácii predstavila najlepšie?

View Results

Loading ... Loading ...