noviny.OAKE.sk
Noviny Obchodnej akadémie, Watsonova 61, Košice
Dnes je štvrtok, 18. apríl 2024.    Meniny oslavuje Valér,  zajtra Jela.

IMG_3465(1)Po dvoch týždňoch tejto praxe je možné na 100% určiť, že pracovný život a skúsenosti sú, ako už Ernest uviedol, omnoho príjemnejšie ako u nás na Slovensku.

Ľudia sú tu príjemnejší, aj keď vidia, že nie ste z tejto krajiny. Práca je stále odovzdaná do daného termínu a bez vedľajších nátlakov. Počas obedňajších prestávok sa ľudia radšej idú prejsť, než aby si kúpili nejaké jedlo. Aspoň teda u mňa v robote. Po takomto čase sme sa konečne naučili orientovať v metre a klasickej londýnskej doprave. S učiteľmi sa tu dá normálne dohodnúť na našom spoločnom programe.

34178177_1994316730821654_191896407186079744_nČo sa týka rodín, nie je problém vydiskutovať si podmienky nášho spoločného bývania. Každá rodina je z inej krajiny, takže máme možnosť spoznať okrem anglickej kultúry aj inú kultúru. Kvôli multikulturalizmu je v Londýne  niekedy ťažké nájsť pravého Angličana.

Na to, aké je to veľké mesto, je tu veľký problém nájsť odpadkový kôš. Niekedy sa mi stane, že musím kráčať aj 5 minút, než nejaký nájdem a to je ten lepší prípad.

Počas nášho voľného času sme mali možnosť navštíviť pamiatky a miesta podľa našej chuti. Celkový dojem z tejto praxe je pozitívny. Určite sme sa zlepšili v komunikácii v angličtine, a zároveň sme si vyskúšali život na vlastnú päsť.

 

Tami

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Počasie
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
Ankety

Ktorá prvácka trieda sa tento rok na imatrikulácii predstavila najlepšie?

View Results

Loading ... Loading ...