noviny.OAKE.sk
Noviny Obchodnej akadémie, Watsonova 61, Košice
Dnes je štvrtok, 18. apríl 2024.    Meniny oslavuje Valér,  zajtra Jela.

SipkyDňa 7.4. 2017 sa družstvo našich najlepších „šípkarov“ v zložení Radovan Takáč, Denis Konovalov, Peter Gregorovič, Lukáš Baláž a rezerva Patrik Markovič nielen zúčastnilo, ale aj vyhralo krásne 2. miesto na  20-tych majstrovstvách Slovenska v elektronických šípkach.

 

Majstrovstvá sa konali od 7.-9. apríla v Tatranskej Lomnici a celkovo sa na nich zúčastnilo 8 najlepších tímov z celého Slovenska. Náš tím patril medzi 3 tímy reprezentujúce Východné Slovensko. Toto miesto si zaslúžili po tom, čo v predošlých troch kvalifikačných kolách obsadili postupne tretie, prvé a druhé miesto.

 

Na našich chlapcov môžeme byť právom hrdí pre ich vytrvalosť a neprestajný tréning, ktorý ich priviedol až takto ďaleko. Slovami kapitána „Rada“: „Prehra vo finále majstrovstiev nás mrzieť nemusí, pretože viem že všetci tam zo seba odovzdali maximum a aj keď nám to nevyšlo, som hrdý na každého, kto tam bol so mnou a ďakujem všetkým, ktorí nás podporovali, aj keď sa nám nedarilo. Sme hrdí na to, že sme mohli takto reprezentovať našu školu.“ S týmto tvrdením nemôžeme nesúhlasiť a chlapcom iba prajeme viac šťastia v budúcnosti a sme si istý, že ich čaká ešte veľa úspechov. Na tomto turnaji sa zúčastnili aj naše dievčatá, ktoré obsadili skvelé 5. miesto, k čomu tiež gratulujeme.

 

Rado a Ernest

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Počasie
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
Ankety

Ktorá prvácka trieda sa tento rok na imatrikulácii predstavila najlepšie?

View Results

Loading ... Loading ...