noviny.OAKE.sk
Noviny Obchodnej akadémie, Watsonova 61, Košice
Dnes je piatok, 19. apríl 2024.    Meniny oslavuje Jela,  zajtra Marcel.

v12V dňoch 19. – 20. októbra 2016 sa v priestoroch Spoločenského pavilónu v Košiciach konal už historicky 14. Medzinárodný veľtrh cvičných firiem.

 

v7Začal sa v stredu 19.10. o 13:00 slávnostným otvorením, kultúrnym programom, privítaním hostí  a sponzorov. Program pokračoval prehliadkou vystavujúcich cvičných stánkov a následného fiktívneho obchodovania.

 

Vo štvrtok 20.10. o 8:00 sa brány veľtrhu otvorili aj širokej verejnosti. O 14:00 bolo vyhodnotenie a vyhlásenie  najlepších stánkov.

Najlepšou cvičnou firmou sa stala cvičná firma z OA Rožňava Penzión Podkova. v8

Na peknom 2.mieste  v kategórii Najkrajší stánok sa umiestnili aj reprezentanti našej školy s ich cvičnou firmou In-Energy s.r.o. a v kategórii Najlepšia elektronická prezentácia firma Džusko s.r.o.  Hanbu nám neurobila ani cvičná firma Vodárik vs.r.o, ktorá skončila na treťom mieste v kategórii Najkrajší stánok a rovnako sa umiestnila aj firma Bio-Svet s.r.o v kategórii Najkrajší katalóg.

Azda najúspešnejším reprezentantom našej školy sa stal Michal Beďač zo 4.C triedy reprezentujúci firmu SKALKO s.r.o, ktorý vyhral cenu Najlepší reprezentant cvičnej firmy. Srdečne blahoželáme.v10

 

Myslím si, že 14. Medzinárodný veľtrh cvičných firiem zaujal a priniesol nám mnoho skúseností a nových poznatkov. Všetci sa tešíme na jubilejný 15. ročník.

 

Ernest et al

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Počasie
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
Ankety

Ktorá prvácka trieda sa tento rok na imatrikulácii predstavila najlepšie?

View Results

Loading ... Loading ...